Your welcome Kung Bore

 Nu är det klart! Alla sommarmöbler, bänkar, krukor och annat är i logen och lidret och nu får snön komma om den vill. Men den kan gärna vänta ett tag.
Eftersom vi har både en altan vid huset och ett soldäck i skogsdungen ned mot ängen så blir det en del att bära. 
I förmiddags sydde jag 2 plagg till de små barnbarnen ( 7 år och 4 år). De stora barnbarnen är 18 år och 21 år och har egna jobb, bostad och bil. Det går bra för dem.
En klänning med färgglada hjärtan och en dinosaurietröja blev det. Jag formligen ÄLSKAAAAR min fina overlockmaskin jag köpte för ett år sedan. Det är alltid roligt att sy men nu är det extra roligt.
Nästa plagg blir en skjorta till herr Per. Vi skall (om Corona tillåter ) åka till Alabama (Montgomery) i mars nästa år. Jag har en kusin och hennes man som bor där i 3månaderscykler sen 2003. 3 månader USA, 3 månader Vistträsk etc.Jag hälsade på dem 2010 och nu är det dags innan de skall sälja sitt hus till hösten.
De gillar att ibland åka till Biloxie där de har en casinohelg. Vi skall åka med och då måste ju Herr P ha en skjorta med lite spelkortscymboler så det blir nästa sömnad. Vi har mycket trevligt med kusinparet och ser verkligen fram mot den resan. 
 
Ikväll blir det James Bond-premiär på bio. Munskydd på fastän restriktionerna släppts.